Hvilke nye spillere vil utgjøre en forskjell mot slutten av Premier League sesongen?

Idet vi nærmer oss slutten på Premier League sesongen i 2020 tar vi en titt på noen av de mest toneangivende nye navnene i ligaen. Vinterens overgangsvindu brakte en rekke talenter til England, og flere av disse har så langt hatt en stor innvirkning på kampene som har blitt spilt siden januar.

Bruno Fernandes (Manchester United)

Kilde: Unsplash
Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har i lang tid sett etter en sterk angriper for å tette gapet etter en skadet Marcus Rashford og en fraværende Paul Pogba. Svaret kom i form av Bruno Fernandes fra Sporting Lisbon, og så langt har portugiseren gitt laget et løft og scoret to matchvinnende mål på fire ligakamper. I skrivende stund viser oversikten av tippe-resultater på bet365 at det er 3.75 i odds for at Man U ender blant topp fire. Mye av det er takket den gode formen til Fernandes, som har blitt en farlig målscorer for de røde djevlene.

Odion Ighalo (Manchester United)

Den andre nye spilleren til Man U, Odion Ighalo kom på lån fra Shanghai Shenhua i januar. Hittil har Ighalo fått lite spilletid i seriekampene, men i FA cupen har han vist styrke. Sist mot Derby scoret Ighalo to mål som sikret Man U avansement til semifinale. I følge Solskjær er han «den typen angriper som er livsviktig for et lag», noe som tyder på at vi kommer til å se mye mer av Ighalo i tiden som kommer. Spilleren har også blitt svært populær i hjemlandet Nigeria, etter at han ble toppscorer i African Cup of Nations, med tolv mål på tvers av både kvalifiseringen og turneringen. Vi ser frem til at han får spilletid, og spørsmålet er bare når.

Sander Berge (Sheffield United)

Berge ankom Sheffield United fra belgiske Genk i januar, og har så langt hatt en tung start på englandseventyret. Berge har virkelig fått føle på et høyere tempo og de tøffe fysiske kampene i Premier league. Laget som rykket opp i år ligger i skrivende stund på en sterk åttende plass, og med de vanskeligste kampene unnagjordt, som Liverpool og Manchester City vil det bli spennende å se hvordan Berge og resten av «the blades» ender sesongen. De er utvilsomt med i kampen på toppen av tabellen, og ligger kun fem poeng bak Chelsea på fjerde.

Kilde: Unsplash
Takumi Minamino (Liverpool)

Takumi Minamini ble hentet fra Haalands gamle Red Bull Salzburg til Liverpool med håp om å styrke angrepet ytterligere. Så langt har Minamino kun vært å se i seks kamper på tvers av turneringer, uten å ha satt ballen i nettmaskene. Selv har han sagt at han er i ferd med å ta seg til rette, men at han forstår at han må levere resultater for å få tillit fra sin manager og lag-kamerater. Det gjenstår fortsatt å se blir komfortabel i rollen sin, men inntil videre får vi håpe at han leverer i de få sjansene har får.

Steven Bergwijn (Tottenham)

Sist men ikke minst har vi Steven Bergwijn som kom fra PSV Eindhoven til et skadeskutt Tottenham-lag som sårt trengte en målscorer. Selv om Bergwijn har vært banens beste Tottenham spiller i flere av kampene siden han ankom i januar har laget slitt med ujevne resultater, fra 2-0 seier mot Man City, og 2-1 tap mot Chelsea. Allikevel gjenstår det lettere motstand mot slutten av sesongen, og det kan bety at Bergwijn sin tid til å skinne har kommet.